Studio Komplit Bruno Dunaj

Bruno Dunaj – Direktor

Programiranje / Web Dizajn / Servis računala / Savjetovanje

Rođen 30.9.1986. godine u Zagrebu gdje pohađa osnovnu školu „Antun Gustav Matoš“ i srednju tehničku školu „Ruđer Bošković“. Po završetku srednjoškolskog obrazovanja zapošljava se u tvrtci MD partner d.o.o. u Zagrebu gdje sljedećih nekoliko godina radi kao tehničar u području multimedije.

Godine 2009. upisuje Visoku školu za informacijske tehnologije u Zagrebu. Kroz stručni studij uči samostalno izrađivati Web stranice i aplikacije, te uspješno savladava korištenje i implementaciju novih tehnologija kroz smjer programiranje. Nakon uspješno završenog trogodišnjeg stručnog studija u Zagrebu, 2013. godine seli u Rijeku gdje upisuje Specijalistički studij informacijskih tehnologija u poslovnim sustavima na Veleučilištu u Rijeci. Godine 2016. uspješno završava Specijalistički studij temom završnog rada „Sustav za upravljanje muzičkim skladbama“.

Kroz petogodišnji studij odrađuje par uspješno izvedenih projekata, osvaja zlatnu medalju za najbolju inovaciju u kategoriji fakulteta i visokih škola na izložbi INOVA MLADI 2013., te timsko prvo mjesto za najbolje IoT rješenje na međunarodnoj ljetnoj školi SenZations 2014. Dobitnik je i stipendije za najboljeg studenta u svojoj klasi akademske godine 2014./2015. na Veleučilištu u Rijeci.

Posebno područje zanimanja mu je IoT (eng. Internet of Things) te se u budućnosti vidi u projektima izrade Internet Stvari te izvedbi rješenja i inovacija unutar te platforme.

U slobodno vrijeme voli kuhati, bavi se glazbom, hokejom na ledu, inline hokejom, sportskim ribolovom i planinarenjem. Za sebe smatra da je kreativna i inovativna osoba poduzetničkog duha, otvoren za nova znanja i pružanje ponude koja bi se diferencirala od ostatka na tržištu.

bruno.dunaj@studio-komplit.hr

Studio Komplit Vanja Jelkic

Vanja Jelkić – Stručna suradnica

Web dizajn / Baze podataka / Informacijski sustavi / Programiranje

Rođena 19.10.1987. godine u Zagrebu. Pohađa osnovnu školu “Bistra” te srednju “Hotelijersko-turističku školu Zagreb”. Po završetku srednje škole upisuje Visoku školu za informacijske tehnologije u Zagrebu. Tijekom studija polaže ECDL (European Computer Driving Licence). Godine 2009. završava stručni studij te se zapošljava kao asistent na Visokoj školi za informacijske tehnologije u Zagrebu.

Godine 2010. upisuje pedagoško-psihološku naobrazbu na Učiteljskom fakultetu u trajanju od godinu dana i stječe nastavničke kompetencije i preduvjete za zapošljavanje u osnovnim i srednjim školama. Godine 2013. upisuje specijalistički studij na Visokoj školi za informacijske tehnologije, smjer Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, te ga uspješno završava 2016. godine.

Zadnjih par godina sudjeluje na skupu MIPRO s nekoliko objavljenih stručnih radova te je suautor knjige “Korištenje računala i programa”, udžbenik Visoke škole za informacijske tehnologije.

U slobodno vrijeme voli putovati i pročitati kvalitetnu knjigu. Za sebe smatra da ima iznimnu želju za učenjem i usavršavanjem, uvijek spremna na nove radne izazove. Motivirana, komunikativna i ambiciozna osoba, uvijek spremna na kontinuirani poslovni i osobni razvoj.

vanja.jelkic@gmail.com

Linkedin

Studio Komplit - Jeremy White

Jeremy White – Stručni suradnik

Prevoditelj

Rođen je osmi prvoga 1982. godine u Long Beachu u Kaliforniji. Završio je srednju školu Foothill u Tustinu (Kalifornija) te je diplomirao političke znanosti i psihologiju na Sveučilištu u Kaliforniji, Irvine. U Zagreb se preselio 2004. godine gdje je počeo honorarno podučavati engleski jezik i raditi kao lektor. Nakon što je završio trogodišnji tečaj hrvatskog jezika za strance (Croaticum) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, počeo je raditi i kao prevoditelj.

Kroz jedanaest godina radnog iskustva u Zagrebu, za zadovoljne klijente je preveo na tisuće stranica dokumenata iz raznovrsnih područja poput bankarstva, kognitivne lingvistike, medicine, ugovornog prava, povijesti umjetnosti, turističkog marketinga itd.

Užitak mu je uroniti u nove i različite domene kroz prijevode. Nikada ne prekorači rok.

U slobodno vrijeme je na turnejama po Europi kao basist i bubnjar s raznim Zagrebačkim bendovima za koje gotovo sigurno nikada niste čuli. Radi najbolju piletinu u tikka masala umaku u Zagrebu. Sam si prži kavu. Živi za dobar viski od raži, ako je moguće nakon jednako dobrog bifteka.

jwhitehr@gmail.com

Linkedin