Izrada Web Stranica

Nudimo uslugu izrade Web stranica prilagođene modernim dizajnom za sve vrste uređaja koji imaju pristup Internetu. Prilikom izrade koristimo najnovije Web tehnologije koje uključuju i sustav za upravljanje sadržajem (CMS).

Svi klijenti imaju mogućnost individualnog savjetovanja u vezi s izgledom, strukturom i funkcionalnošću njihove buduće Web stranice. Svakom klijentu pristupamo individualno prema njegovim zahtjevima i potrebama. Cijena usluge ovisi o zahtjevnosti Web stranica. Ponuda se individualno kreira prema potrebama i željama klijenta.

Usluge:
– savjetovanje u vezi postojeće Web stranice
– redizajn postojeće Web stranice
– responzivni dizajn: prikaz stranica prilagođen veličini zaslona pojedinih uređaja (računalo, laptop, tablet, mobitel)
– izrada koncepta
– dizajn prema zahtjevima i implementacija
– optimizacija za tražilice
– registracija domene i hostinga
– izrada web trgovina
– izrada web portala
– izrada e-mail računa
– edukacija korisnika
– održavanje
– korisnička podrška

*U slučaju potrebe možemo vam ponuditi izradu logotipa za vaše Web stranice i tvrtku, kao i usluge obrade fotografija, profesionalnog fotografiranja i pripreme grafičkog materijala. Nudimo i usluge prijevoda na više stranih jezika.

Izrada Web Aplikacija

Ako želite unaprijediti i automatizirati svoje poslovanje putem Interneta onda je izrada Web aplikacije prava stvar za Vas.

Usluge koje pružamo prilikom izrade Web aplikacije:
– individualno savjetovanje
– prilagodba sustava Vašim potrebama i poslovanju
– analiza i prikupljanje korisničkih zahtjeva
– izrada poslovnog informacijskog sustava
– izrada baza podataka
– dizajn sučelja
– implementacija sustava
– edukacija korisnika
– održavanje sustava
– korisnička podrška
– instalacija i prilagodba gotovih programskih rješenja

Programiranje Po Mjeri

Nudimo uslugu izrade svih vrsta aplikacija po mjeri korisnika. Ako želite aplikaciju koja će Vam olakšati poslovanje, učenje, obavljanje svakodnevnih aktivnosti na računalu, tabletu, mobitelu i drugim uređajima svakako nas kontaktirajte.

Digitalni Marketing

Web stranica je baza prisutnosti na Internetu i u našim stručnim rukama ona postaje kvalitetan temelj za predstavljanje Vašeg poduzeća u Internet svijetu.

Vaša Web stranica treba biti pronađena od strane Vaše ciljane publike, a Vi im, kroz sadržaj koji im omogućujete, možete biti bliži nego da se Vaša trgovina nalazi možda baš u njihovoj ulici.

Da je danas važno biti prisutan na Internetu, toga ste svjesni i bez obzira na veličinu poduzeća i njegov pravni oblik. Vi svoje usluge/proizvode možete nuditi puno većem broju potencijalnih korisnika/kupaca, kao i puno lakše steći svoje prve. Zbog svojih brojnih prednosti, od kojih su glavne cijena i brzina te relativno laka dostupnost, Internet je brzo osvojio svoju brojnu publiku.

U vremenu pojave raznih pametnih stvari (mobiteli, televizije, kuće i sl.) susrećemo i nove pametne kupce. Te kupce karakterizira korištenje Interneta u procesu kupnje. Iako ne kupuju svi putem Interneta (no broj i takvih se svakim danom sve više povećava), prilikom istraživanja vlastitog problema ili u potrazi za njegovim rješenjem, pored brojnih ostalih načina, najviše se koriste Internet pretraživači i društvene mreže.

Budite tamo gdje su i Vaši kupci – lakše no ikada!

Možemo reći da živimo u digitalnom dobu. Neki čak osjećaju strah ili odbojnost prema tolikoj tehnologiji za koju se boje da će npr. istisnuti ljudski faktor te neće prikazati sve ono što neko poduzeće jest i koje su njegove čari. No stvar je upravo suprotna! Ako se pravilno iskoriste prednosti koje Internet kao tehnologija pruža, digitalnim marketingom možemo cijelom svijetu pokazati tko ste Vi, kao i po čemu ste bolji od konkurencije.

Uslugom digitalnog marketinga pomoći ćemo Vam da se približite Vašim potencijalnim kupcima i da s njima stvorite odnos kakav Vaše poduzeće zaslužuje.

IT Savjetovanje

Kroz IT savjetovanje cilj nam je klijentima olakšati korištenje informacijskih tehnologija kako bi nesmetano mogli odrađivati dnevne zadatke.

Izrada IoT Pametnih Rješenja

Internet stvari (engl. Internet of things) označava povezivanje uređaja putem interneta. To mogu biti primjerice hladnjaci, perilice ili razni sigurnosni sustavi. Spajanje uređaja može biti bežično i omogućava nove mogućnosti za međusobnu interakciju.

Internet stvari postaje veliki posao budućnosti. Prema nedavnoj Gartnerovoj analizi 15 posto kompanija već koristi IoT u svom poslovanju, najčešće logistici. Taj postotak brzo će rasti u sljedećim godinama.

Internet stvari omogućuje integraciju ogromne količine uređaja koji imaju ugrađene određene senzore koji više ili manje samostalno komuniciraju jedni s drugima i sa raznim aplikacijama.

Mogu biti tri vrste komunikacije:

  1. komunikacija stvari s ljudima
  2. komunikacija između stvari
  3. komunikacije između uređaja (engl. machine to machine, ili M2M)

Izvor: Wikipedija

Ako ste zainteresirani za izradu IoT pametnih rješenja kontaktirajte nas i pomoći ćemo Vam izgraditi pametni sustav prema Vašim zahtjevima.